fbpx
Fitness

Lavinia Sandu

Lavinia Sandu

Pentru Lavinia sportul nu este o simpla pasiune, nici o viitoare profesie, este cu mult mai mult. Pentru ea sportul este un mod de viata.
In 18 ani, de cand face sport a petrecut zeci de mii de ore de antrenamente intense, a participat la competitii de gimnastica artistica si aerobica sau de atletism.
A invatat ca prin sport poate sa treaca peste orice obstacol. La doar 24 ani are in spate 18 ani de sport din care 12 de performanta. La o varsta destul de frageda, avand in fata perspectiva unor rezultate remarcabile la gimnastica artistica, a fost nevoita sa-si intrerupa cariera din cauza unei grave accidentari. Cu toate ca medicii nu i-au dat sanse sa mai faca performanta, nu s-a lasat de cea mai mare pasiune a sa, sportul. Si sportul nu s-a inselat.
Cu exercitii de gimnastica si antrenamente intense a trecut peste problemele cauzate de accidentare si a revenit in sportul de performanta, inlocuind covorul de sol de la gimnastica cu pista de atletism.
A invatat din propia experienta ca nu e suficient sa faci sport pentru tine, ca sportul poate sa ajute oamenii sa fie mai sanatosi, mai frumosi si chiar mai buni. De aceea a hotarat sa devina antrenor. Si tot de aceea face mereu sport cu zambetul pe buze.
Isi doreste ca oamenii pe care ii va antrena sa se simta bine la orele sale, sa regaseasca impreună bucuria de a face sport şi sa plece zambind de la sala. -multiplă Campioană Nationala, Europeană, Mondială de Kempo din 2002 si pana in prezent.
Ultimele titluri europene si mondiale casticare in 2019, Spania si Portugalia.
Vicecampioana Nationala si medalia de bronz la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness- Categoria Bodyfitness
Titlu onorific oferit de președintele României ``Ordinul meritul sportiv`` Titlu 'Maestru emerit al sportului`` oferit de Ministerul Tineretului și Sportului.
Studii -Universitatea Națională de Educatie Fizica si Sport -specializare Fitness Politehnica București-Master ``Echipamente pentru terapii de recuperare``
Facultatea de Sport - Al 2 lea Master in curs 'Educatie fizica si Sport `` Scoala Nationala de Formare si Perfectionare antrenori 2012 durata 2 ani -specializare Kempo
Certificare Instructor Fitness- 2011 in cadrul Federației Române De Culturism si Fitness Certificare Instructor Pilates, BOSU (3DExtreme si Hiit workout)-In cadrul Școlii MOve ON Participare workshopuri de :functional training, Hiit Training, Pilates, postural dormit, circuit training, Spine Recovery
Fondatoarea unui concept de Antrenament înregistrat la OSIM -Kempo Kick , AQUA Kempo

STAFF

ALATURA-TE ECHIPEI DTN

Poti face asta completand formularul alaturat sau printr-o vizita la una din locatiile noastre.


Close

Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru un antrenament la sfarsitul caruia sa plecati satisfacuti pe deplin!

Working hours

Luni – Vineri:
07:00 – 22:30

Sambata:
08:00 – 18:00

Duminica:
10:00 – 14:00

Telefon
Our socials
About